Ești producător? Îți poți adăuga produsele GRATUIT pe site!

Termeni și condiții

1. Acceptul condițiilor de folosire

Folosirea acestui site este gratuită, sub rezerva respectării de către vizitatori a acestor termeni și condiții. Ca vizitator și, deci, utilizator al site-ului  sunteți de acord să respectați aceste reguli.

Ne rezervăm dreptul de a modifica în orice moment structura și conținutul oferit de către site sau putem suspenda funcționarea acestuia cu sau fără o înștiințare prealabilă.

Regulile de utilizare a site-ului pot fi modificate în orice moment, fără o anunțare prealabilă a utilizatorilor. Întrucât aceste reguli sunt oricând accesibile pe site, vă revine responsabilitatea să le cunoașteți și să le respectați. Dima P. Valentin PFA își rezervă dreptul de a stabili reguli suplimentare ale site-ului care vor fi considerate parte integrantă a condițiilor generale de folosire a acestuia.
Aceste reguli statuează modul de folosire de către utilizatori a site-ului, iar relațiile sau eventualele probleme ce pot apărea sunt guvernate de legi aplicabile în România.

2. Dreptul de proprietate

Articolele (texte+imagini în cadrul cărora nu se specifică altfel) publicate de site se află sub protecția legilor privind drepturile de proprietate intelectuală (cum ar fi – dar nu limitativ la Legea nr. 8 din 14.03.1996 publicată în Monitorul Oficial, Partea I nr. 60 din 26.03.1996 privind drepturi de autor și drepturi conexe). Reproducerea oricărui material scris sau ilustrativ din aceste articole este categoric interzisă în lipsa consimțământului prealabil al autorului.

Informațiile cuprinse în articolele publicate de Dima P. Valentin PFA, precum și informațiile provenind din cadrul bannerelor publicitare conținute în site  sunt protejate de legile privind drepturile de proprietate intelectuală. Vizitatorii site-ului nu au dreptul să preia, vândă, reproducă sau să distribuie materiale provenind din site. Pentru nerespectarea acestor reguli de către unii vizitatori sau abonați la site, ne rezervăm dreptul de a refuza accesul acelor vizitatori pe acest site.

3. Acest site colectează și prelucrează date personale. Ce, cum și în ce scop aflați din meniul Termeni  și condiții, pagina Politica de confidențialitate, precum și pagina Politica Cookies.

Pentru utilizarea acestui site, este necesara citirea și acceptarea acestor reguli în totalitatea lor.

Vizitarea în continuare a acestui site presupune că întelegeți, sunteți de acord și ați acceptat termenii și condițiile menționate în această pagină.